ÇEDES PROJESİ

"Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi

14.04.2023 158

ÇEDES Projesinin amacı; öğrencilerimizin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan ve geşliştiren bireyler olmalarına, ayrıca çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetiştirilmesine katkı sağlamaktır.

Bu yıl ÇEDES projesinin amacı deprem bölgelerine yönelik "Merhamet ve Yardımseverlik" temalı çalışmalar yapmaktır. Bu amaçla hem okulumuzda bulunan depremzede öğrencilerimize hem de Gaziantep/Islahiye Şehit Ökkeş Kaya İlkokuluna yardım ve destek sağlayacağız.

Proje Kooordinatörümüz; Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni, aynı zamanda Değerler Kulübü Danışmanı Tahsin OKUR olup, projeyle alakalı merak ettiğiniz soruları kendisine iletebilirsiniz.

14-04-2023