Orman Haftası Etkinlikleri Kapsamında Fidanlar Toprakla Buluştu

04.04.2024 47

21-26 Mart Orman Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri ilçemiz Kalabak Kırsal Mahallesinde bulunan ağaçlandırma sahasında "Geleceğe Nefes" Olacak fidanları toprakla buluşturdu. Düzenlenen fidan dikim etkinliğine İlçe Kaymakamımız Sayın Enver ÖZDERİN, İlçe Jandarma Komutanı Sayın Mehmet YILMAZ, İlçe Millî Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin AYDEMİR, Havran Orman İşletme Şefi Sayın Merve ÜNAL, Çınarlıhan Orman İşletme Şefi Sayın Tuğçe Dilşad AKGÜN, Kocaseyit Orman İşletme Şefi Sayın Selahattin GİRAY, okul idarecileri, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı .

Fidan dikim sahasında toplanılmasının ardından fidan dikimi tarif edilerek ormanlarının önemine vurgu yapıldı. Öğrencilerimiz ve katılımcılar  harika manzara eşliğinde fidanlarını diktiler. Öğrencilerimizin hazırladıkları tohum topları da toprağa atıldı.

Ağaç ve orman sevgisini geliştirerek gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesini, daha yeşil bir Türkiye için dikilen fidanlarımızın ağaca, ağaçlarımızın ormana dönmesini diliyor etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

04-04-202404-04-202404-04-202404-04-202404-04-202404-04-2024